Over ons

Over de Resulting Groep

Groei betekent beweging. Wij brengen de mensen in beweging. Onze trainers en adviseurs houden ze een spiegel voor en maken mensen op een respectvolle manier bewust van hun talenten en kwaliteiten.

Marcel Steensma, de oprichter van de Resulting Groep, vertelt over zijn passie voor het vak:

Het opdoen van internationale leidinggevende ervaring op strategisch niveau is voor mij de reden geweest om bij een Amerikaans beursgenoteerde bedrijf als business manager te gaan werken. In die functie was ik verantwoordelijk voor omzet en winstmarge. Op nationaal en internationaal niveau heb ik me o.a. bezig gehouden met competentiemanagement van sales verantwoordelijken en het verbeteren van de effectiviteit en efficiency van buitendienstmedewerkers en leidinggevenden. Met name het trainen, sturen, coachen en begeleiden van teams en teamleden is mijn passie. Dezelfde passie die ik als kind voelde voor de tennissport.

De ervaring die ik heb opgedaan binnen de verschillende functies en mijn drive om me verder te ontwikkelen in het coachen, trainen en inspireren van individuen en teams is voor mij aanleiding geweest voor het volgen van de Hoger Management Opleiding en the Leadership Academy. Het resultaat daarvan is dat ik de Resulting Groep heb opgericht om bedrijven te helpen met hun uitdagingen.

Samenwerking is volgens ons de weg naar resultaat

Een actieve betrokkenheid van alle deelnemende medewerkers is voor het uitgangspunt voor samenwerking. Draagvlak van het management is uiteraard ook noodzakelijk. Alleen dan is het mogelijk om bedrijfsmatige groei en verandering te realiseren. Samen met u gaan we aan de slag. Betrokkenheid en gedeelde verantwoordelijkheid is in onze overtuiging cruciaal. Het implementeren en borgen van veranderingen staat voorop in onze werkwijze.

Ervaren trainers, coaches en adviseurs

De interim-managers, trainers, coaches en adviseurs van de Resulting Groep hebben ruime managementervaring op het gebied van HRM, sales en marketing. In verschillende branches, op management- en directieniveau. Hierdoor zijn ze perfect in staat om als sparringpartner te fungeren.

Meer weten over ons? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Samen uw doelstellingen realiseren, daar gaan we voor. Of u nu actief bent in de profitsector of non-profit. Zowel de werknemers op  directie- en managementniveau als de mensen in de uitvoering weten we te binden en te boeien om te komen tot persoonlijke ontwikkeling, groei en bloei.
Ook groeien?

Partnership

De Resulting Groep wil partnership realiseren met u als klant. Concreet betekent dit dat wij onderdelen verzorgen binnen een reeds door u uitgezet traject. Samen komen we tot het gewenste eindresultaat.

Click edit button to change this text.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *